Субота, 20.04.2024, 03:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуківський ліцей

Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Головна » Архів новин

Двісті тисяч гривень зібрав танцювальний ансамбль "Едельвейс" з Гуківської громади, що на Хмельниччині за весь період проведення благодійних концертів!

За словами сценаристки колективу Катерини Михайлової, за ці кошти військовим на фронт придбали автомобіль, також збирали на амуніцію та тепловізори. Діти, незважаючи на труднощі постійних поїздок та виступів, завжди готові допомагати захисникам.

"Постійно вони питають: "Коли вже ми будемо виступати? Скільки там зібрали коштів. А дивіться, ще трошечки і вже буде автомобіль. Коли ми вже поїдемо?", — розповідає Катерина Михайлова.

В зразковому дитячому танцювальному ансамблі "Едельвейс" займаються діти, віком від 10 до 17 років. Це — учні Гуківського ліцею. З весни минулого року вони шіс ... Читати далі »

Переглядів: 34 | Додав: crack_brus | Дата: 07.09.2023 | Коментарі (0)

Свято першого дзвоника в нашому ліцеї завжди вважалося особливим моментом для всіх учнів, вчителів і батьків. Цей день наповнений радістю, сподіваннями і новими початками. Вранці наші школярі збиралися в яскравих вишиванках і з найкращим настроєм. Вчителі зустрічали їх усмішками та обіймами, готові подарувати знання та мудрість.

На урочистій лінійці директорка школи Чорнюк О.Г. вітала всіх присутніх та наголосила на важливості знань та освіти. Також учнівство вітали запрошені гості та благословляв настоятель Гуківського храму з молитвою за наших учнів та освітян. Перший дзвоник символізує початок нового навчального року. Він звучав гучно та яскраво, і цей звук залишив в наших серцях незабутні враження. Хоча й не у стінах рідної школи і не у мирний час, але ми з вірою в серці чекаємо нового навчального року, року надії, віри, стійкості, здійснення мрій та перемоги.

... Читати далі »

Переглядів: 34 | Додав: crack_brus | Дата: 07.09.2023 | Коментарі (0)

Літо вже позаду і нас чекає новий навчальний рік. Тому, щоб ефективно до нього підготуватися 31 серпня відбулася конференція педколективу ліцею та його філій. У конструктивній бесіді вирішили нагальні питання, запланували діяльність на наступний навчальний рік, підсумували результати попереднього.

                     ... Читати далі »

Переглядів: 28 | Додав: crack_brus | Дата: 07.09.2023 | Коментарі (0)

30 серпня у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок відбулося урочисте нагородження дітей – волонтерів, історії яких і увійшли до першого видання "УКРАЇНА - ЦЕ МИ!" Учні нашого ліцею з перших днів повномасштабної війни є активними учасниками різних благодійних акцій та зборів. Їх історії також увійшли до першого видання цієї книги. Тому представники учнівчтва нашого ліцею Рубановська Катерина, Головата Дар'я та Парніцький Артур разом з педагогом організатором Михайловою Катериною Василівною були запрошені до вручення Почесних грамот, подарунків та самої книги. До нагородження долучилися перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін, заступник начальника ОВА Володимир Юр'єв, директорка Державний архів Хмельницької області Катерина Бурдуваліс та благодійники. Дякуємо нашим активним, юним патріотам за працю та любов до Батьківщини. Сподіваємось і надалі вони будуть продовжувати волонтерський рух в нашому ліцеї та громаді.

... Читати далі »

Переглядів: 26 | Додав: crack_brus | Дата: 07.09.2023 | Коментарі (0)

Обмін досвідом, думками та ідеями - це те, що є важливою частиною професійного зростання педагога. У серпні, як зазвичай, відбуваються педагогічні наради, конференції та майстерки. Наші педагоги мають досить значний багаж професійних якостей, що дозволяє ефективно впроваджувати сучасні технології навчання і передавати свій досвід іншим. Так, наприклад, 28 серпня відбувся Великий серпневий Вчительський Збір: освітня кампанія-2023 для педагогів Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської ТГ на базі ліцею №3 м. Дунаївці. На цей захід, у якості партнера по педагогічній співпраці, було запрошено вчительку біології нашого ліцею Лиськову Марію Йосипівну Марія Лиськова . Вона провела майст ... Читати далі »

Переглядів: 35 | Додав: crack_brus | Дата: 07.09.2023 | Коментарі (0)

Не ризикуйте життям та здоров'ям дітей! Чемеровецьке відділення Кам'янець-Подільського районного відділу ДУ

“Хмельницький ОЦКПХ МОЗ України” інформує: "Щоб безпечно перебувати в колективі, зокрема у школі, дитсадочку на

дитячому майданчику, дитина повинна мати всі планові щеплення від 10 хвороб згідно з Національним календарем.

Нагадуємо, що відповідно до Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" від 06.04.2000 р. No 1645-111, прийом дітей до виховних, навчальних, оздоровчих та інших дитячих закладів проводиться за наявності відповідної довідки закладу охорони здоров'я, в якому дитина перебуває під медичним наглядом. А дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється. Якщо у вас є доступ до медичних закладів, зробіть дітям усі щеплення до 1

вересня. Щоб вакцинувати дитину, запишіть її до сімейного лікаря чи педіатра. Якщо в ... Читати далі »

Переглядів: 26 | Додав: crack_brus | Дата: 07.09.2023 | Коментарі (0)

Рій"Славні Українці"
Всеукраїнський фестиваль-огляд "Ватра"

 

Переглядів: 69 | Додав: crack_brus | Дата: 26.04.2023 | Коментарі (0)

18 квітня відбулась неймовірна подія! Учні нашого ліцею разом зі своїми вчителями висадили 70 дубів  на території села Мала Бережанка в пам'ять про нашого загиблого  

Переглядів: 43 | Додав: crack_brus | Дата: 26.04.2023 | Коментарі (0)

6 квітня у нашому ліцеї відбулася дуже цікава і плідна, креативна педрада - "Цільовий мейнстрим формування особистості через призму партнерської комунікаці". Розпочався захід з рефлексійної хвилини - чуттєвої пісні Володимира Сіранта про донечку, адже саме заради своїх дітей ми живемо, працюємо і творимо. На зустрічі були присутні вчителі ліцею та його філій, представники відділу освіти нашої громади, учнівського самоврядування, батьківського комітету та сімейний лікар. Мета цього заходу - створити творче коло однодумців, які у співпраці формують здорову, творчу, активну особистість учня. Творча група вчителів представила плани-проєкти виховної діяльності на наступний навчальний рік та звіт про вже здійснені заходи. Важливу роль у формуванні особистості відіграють не тільки вчителі, але й батьки. Тому  було акцентовано увагу на діяльності батьків у освітньому середовищі, їх впливу, залученню до життя класу та школи. Також члени учнівського самоврядування виступили з в ... Читати далі »

Переглядів: 55 | Додав: crack_brus | Дата: 26.04.2023 | Коментарі (0)

21 лютого відзначається Міжнародний День рідної мови. Це відносно молоде свято – до календарів усього світу воно ввійшло тільки у 1999 році. В Україні воно також лише почало писати свою історію, хоча сама проблема мови на українських землях нараховує кілька століть.До відзначення Міжнародного Дня рідної мови долучилася вся шкільна родина Гуківського ліцею та П'ятничанської гімназії.У 1,3 класах П'ятничанської гімназії проведено інтерактивне ранкове коло " Мовна мозаїка".Учні 1 - 4 класів Гуківського ліцею поринули у казкову феєрію " На гостини до мови ".Разом і весело брали участь у грі- квесті " Юні мовознавці" учні 5 - 6 класів Гуківського ліцею та П'ятничанської гімназії .Такою ж командою змагалися знаннями учні 7 - 9 класів. Для них було організовано командну гру " У царстві рідної мови ". Літературна композиція " Ми- українці, доля в нас така" провели найстарші ліцеїсти нашої громади ( 10 і 11 класи).Учні мали ... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: crack_brus | Дата: 25.02.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 16 17 »
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz