П`ятниця, 29.03.2024, 12:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуківський ліцей

Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Головна » Архів новин

Нині наша держава переживає складні часи. І боронити батьківщину доводиться найкращим з найкращих її синів. Приємним та чуттєвим, сповненим позитивних емоцій і патріотизму видався сьогодні день. Учні П'ятничанської гімназії та семикласники Гуківського ліцею сьогодні мали честь зустрітися із воїном-земляком Гучком Василем Олександровичем, який приїхав у відпустку до своєї родини. Педагог організатор Михайлова Катерина Василівна разом з президентом учнівського самоврядування, учнями Гуківського ліцею та П'ятничанської гімназії підготували теплу, патріотичну зустріч для нашого героя. Зустріли діти Василя Олександровича оплесками, патріотичними віршами та піснями. Не один раз під час зустрічі у присутніх були сльози на очах, бо такі миті торкають струни людської душі. Також Також присутньою була донечка нашого героя, Ангеліна. Вона поділилася своїми почуттями до батька - захисника України. Катерина Василівна провела інтерактив "Людські та сімейні цінності&quo ... Читати далі »

Переглядів: 64 | Додав: crack_brus | Дата: 17.02.2023 | Коментарі (0)

Освітяни Гуківської громади продовжують запалювати яскраві зірки на професійному небосхилі. Цього року вчителька початкових класів П'ятничанської гімназії Андрущак Оксана Анатоліївна взяла участь у конкурсі педагогічної майстерності "Учитель року". Із 118 учасників з усієї області вона виборола ІІІ місце у фіналі обласного етапу та увійшла до когорти найкращих вчителів початкових класів області. Вітаємо вас Оксано Анатолі\вно, і бажаємо здоров'я та наснаги надалі дарувати дітям найкращі уроки, позитивні емоції та приємні спогади! Віримо, що попереду ще багато досягнень та чудових результатів, адже наполеглива праця обов'язково буде оцінена!

   ... Читати далі »

Переглядів: 55 | Додав: crack_brus | Дата: 17.02.2023 | Коментарі (0)

У важкі моменти життя потрібно гуртуватись навколо спільної справи. Працівники нашого ліцею з перших днів війни готували їжу для військових, це були найрізноманітніші страви - від вареників та голубців до духмяної випічки. Нашою спільною справою стало приготування смаколиків для наймужніших людей в Україні -  для ЗСУ. Так, з настанням канікул, вчителі та усі працівники  стуктурних підрозділів нашого ліцею,  знову взялися за роботу на кухні. Цього разу це була випічка печива для наших захисників до свята Водохреща. Адже так хочеться, щоб найрідніші люди - ті, що боронять наше життя у пекельних умовах, хоч на кілька хвилин відчули аромат домівки, смак домашньої випічки та знали, що ми їх підтримуємо та надзвичайно поважаємо. 

... Читати далі »

Переглядів: 88 | Додав: crack_brus | Дата: 20.01.2023 | Коментарі (0)

Діти нашого ліцею дуже творчі та активні. Щороку вони збираються у вертеп і колядують. Але цього року їхня коляда стала справжнім патріотичним марафоном, адже мета - зібрати гроші для наших воїнів, для людей, які боронять наш спокій та життя на фронті. Тому й віднеслися до цієї справи дуже відповідально. За підтримки дорослих - працівників культури, бібліотеки та освіти нашої громади, учні нашого ліцею з різдвяною колядою об'їхали всю громаду, всі організації на території громади. Усіх вітали з Новим роком та Різдвом Христовим, співали патріотичну коляду. Щиро дякуємо усім, хто долучився до цієї патріотичної акції, адже кожна гривня дуже цінна, адже кожна зібрана гривня - це внесок у нашу спільну перемогу! Під час патріотичної коляди було зібрано 22 тис. грн! Це надзвичайно! Наші діти - прекрасні люди, справжні патріоти своєї держави!

... Читати далі »

Переглядів: 62 | Додав: crack_brus | Дата: 20.01.2023 | Коментарі (0)

День святого Миколая  - свято на яке з нетерпінням чекають діти, бо саме в цю дату вони знаходять під подушками солодкі подарунки. Цього року на дива чекають не лише діти, а й дорослі - кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше. Святий Микола вважається одним з найбільш шанованих православних святих, він же став праобразом Санта Клауса. Вчора до кожної дитини нашого ліцею та його структурних підрозділів, дошкільних закладів та філій завітав із гостинцями та приємними сюрпризами Святий Миколай зі своїми помічницями та чарівною Казкаркою. Дітвора розважалася, грала ігри, танцювала, співала, раділа життю, адже нашим дітям так потрібні позитивні емоції. Кожен отримав солодкі подарунки, за що дякуємо нашим незмінним спонсорам, які щороку пам'ятають про дітей і готують для них приємні сюрпризи.

... Читати далі »

Переглядів: 231 | Додав: crack_brus | Дата: 20.12.2022 | Коментарі (2)

Щороку в Гуківському ліцеї відзначається День Гідності та Свободи і 2022 рік не став винятком. Вчителька історії Макогон Т.О. разом із учнями 10 класу вшанували патріотизм і мужність громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору. У ході тренінгу вивчали історію Революції Гідності, її причини, перебіг подій і наслідки. Вшанували загиблих хмельничан героїв Небесної сотні та жителів Гуківської громади , які віддали своє життя за волю і незалежність нашої країни. Вічною раною на серці кожного з нас буде пам'ять про них.

    ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: crack_brus | Дата: 23.11.2022 | Коментарі (0)

У нашому ліцеї стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад! Змагання розпочали знавці української мови та літератури, які боролися за першість у громаді та можливість представляти наш край на обласному рівні. Бажаємо вчителям словесникам та учасникам олімпіади натхнення, міцних знань і перемоги!

   ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: crack_brus | Дата: 15.11.2022 | Коментарі (0)

Доброю традицією нашого ліцею стало святкування Всесвітнього дня доброти. Це так просто, весело та цікаво, адже варто лише зробити якусь добру справу. Сьогодні, як ніколи, важливо творити добро не лише якогось окремого дня, а перетворити це у щоденну звичку. Для наймолодших учнів нашого ліцею було проведено тренінг "Добрі справи прикрашають людину", метою якого було розповісти дітям, що робити добрі справи дуже просто, але надзвичайно важливо. Виховання емпатії до оточуючих, співчуття та бажання допомогати у складних ситуаціях стало основним компонентом тренінгу. Діти складали правила доброти, побували в "майстерні" Майстрика, малювали "Калейдоскоп добрих справ". Створили міні-проєкт "Чарівна книга доброти", склали прислів'я про добро і доброту. Працювали з цеглинками Lego "Ми добрі діти". А також брали участь у вікторині "Серце доброти". На завершення тренінгу діти отримали завдання написати розповідь "Я ... Читати далі »

Переглядів: 56 | Додав: crack_brus | Дата: 15.11.2022 | Коментарі (0)

З метою військово - патріотичного виховання учнівської молоді минулого тижня до восьмикласників Гуківського ліцею завітав військовослужбовець ЗСУ, батько учениці 8 класу Оксани Жарої - Степан Іванович Жарий, який був учасником бойових дій на Сході України в зоні АТО (2017-2019р.р.) і нині перебуває на військовій службі - війні... Під час зустрічі діти дізналися про будні наших захисників, про солдатську дружбу, патріотизм, незламність українських військових. Гість розповів дітям за які заслуги в період війни отримав нагороди : 2017-2019р.р. - АТО, Схід, Донецька область- нагороджений медаллю "Ветеран війни" (2018р.); 2022р. - медаллю "За заслуги" і медаллю "За честь, за славу, за народ". Степан Іванович почув слова подяки і шани від учнівського колективу, педагогічних працівників за мужність, силу волі, витривалість. Щирі слова подяки, малюнки, листи-подяки, окопні свічки, солодощі передали учні Гуківського ліцею військовим-побратимам військов ... Читати далі »

Переглядів: 87 | Додав: crack_brus | Дата: 15.11.2022 | Коментарі (0)

Цього року вкотре у нашому ліцеї відбувся щорічний комплексний захід направлений на одночасну і всесторонню роботу з протидії булінгу. Під час Всеукраїнського тижня з протидії булінгу відбулися правопросвітницькі заходи, спрямовані на інформування школярів, їх батьків, вчителів та інших учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та вироблення в суспільстві небайдужості  до проблеми булінгу. У кожному класі відбулися години спілкування та тренінги з протидії булінгу: "Булінг - ні!" - 5 клас, "Школа без булінгу - викреслимо його з життя" - 6 клас, "Я, ти, ві, вона - дружня, шкільна сім'я" - 7 клас, "Скажи - "НІ!" булінгу" - 8 клас, "Спілкуємось без булінгу" - 9 клас, "Булінг важлива проблема серед молоді" - 10 клас, "Стоп булінг" - 11 клас, тощо.  Заняття з протидії булінгу охопили усіх здобувачів освіти ліцею та ... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: crack_brus | Дата: 13.11.2022 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 16 17 »
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz