Четвер, 28.03.2024, 23:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуківський ліцей

Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Головна » 2014 » Жовтень » 15 » На часі патріотика
19:47
На часі патріотика

    Останні події, які відбуваються в Україні, показали необхідність в поглибленому формуванні патріотичних якостей особистості. У зв’язку з цим, у Гуківській ЗОШ І-ІІІ ст. актуалізував свою діяльність клуб «Громадянин». Його презентаційне перше засідання відбулось під гаслом : «Україні єдиній мир і безпеку».

На відкриття клубу були запрошені вчителі, батьки, старшокласники.

Патріотична студія мала святковий вигляд. Президент клубу Макогон Т.О. продумала все до дрібничок, щоби кожен учасник пройнявся почуттям гордості за свою школу, за своє село, за свою країну. Присутні були вражені змістовністю відеоролика «Моя Україна», на фоні якого учасники театру слова «Перлина Надзбруччя» читали емоційно-проникливі поетичні рядки з історію України. На «Асоціативному кущі» учні висловили думки про те, що для них означає Україна. Далі всі відправились у відео-подорож політико-патріотичної слави,  на якій юні історики-пошуківці презентували відомих українських діячів історії та політики, починаючи з середньовіччя, та подій , що з ними пов’язані. На етапі засідання

«Я так думаю» використовувалась робота в трьох групах, де учні працювали над завданнями, які спонукали їх задуматись над проблемами України та можливими шляхами їх вирішення. Найцікавіше завдання отримали одинадцятикласники, адже їм потрібно було  сформулювати перші кроки президента України на шляху до нормалізації ситуації на Сході України та демократизації суспільства, євроінтеграції. 

На алеї «Патріоти сьогодення» присутні мали можливість залучитися до героїки сьогодення, вшанувати пам'ять героїв майдану та героїв АТО. Багато теплих слів прозвучало на адресу односельчан - учасників АТО, звучали патріотичні пісні, приурочені героям.

Підсумком  презентаційного свята стала алея «Коло експертів».

Перед учасниками клубу «Громадянин» виступили представники вчительства, батьків, самоврядування, які зійшлися на думці в тому, що найдорожчий скарб  Божий – це Батьківщина. Вона потребує любові, поваги, відданості, миру, процвітання, а інколи і самопожертви. Задовольнити цей запит може лише громадянин-патріот.

Отже, плекаємо патріотів. Слава Україні !!!

 

Переглядів: 499 | Додав: crack_brus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz