Четвер, 25.04.2024, 14:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуківський ліцей

Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Головна » 2023 » Лютий » 17 » Зустріч із захисником України Гучком В.О.
20:03
Зустріч із захисником України Гучком В.О.

Нині наша держава переживає складні часи. І боронити батьківщину доводиться найкращим з найкращих її синів. Приємним та чуттєвим, сповненим позитивних емоцій і патріотизму видався сьогодні день. Учні П'ятничанської гімназії та семикласники Гуківського ліцею сьогодні мали честь зустрітися із воїном-земляком Гучком Василем Олександровичем, який приїхав у відпустку до своєї родини. Педагог організатор Михайлова Катерина Василівна разом з президентом учнівського самоврядування, учнями Гуківського ліцею та П'ятничанської гімназії підготували теплу, патріотичну зустріч для нашого героя. Зустріли діти Василя Олександровича оплесками, патріотичними віршами та піснями. Не один раз під час зустрічі у присутніх були сльози на очах, бо такі миті торкають струни людської душі. Також Також присутньою була донечка нашого героя, Ангеліна. Вона поділилася своїми почуттями до батька - захисника України. Катерина Василівна провела інтерактив "Людські та сімейні цінності" під час якого розкрила психологічний портрет нашого героя та разом з дітьми визначила, які риси характеру потрібно брати за приклад для наслідування. Кожен учень записав своє заповітне бажання для героя і створили візуалізацію "Серце патріота", яке Василь Олександрович разом із дитячими малюнками обіцяв забрати з собою на фронт для побратимів. Хотілося дітям багато про що запитати нашого героя, але й розуміємо, що не все можна розповісти. Зрозуміло, що наші захисники потребують нашої поваги та любові. Але найголовніше, на що звернув увагу Василь Олександрович, це те, щоб ми були згуртовані, як один міцний кулак. Ми впевнені, що так і буде!

На завершення учні П'ятничанської гімназії подарували нашому герою обереги - ляльки мотанки. Найважливіше, щоб наші захисники були живі, тож в ці обереги діти вклали свої молитви. А семикласники Гуківського ліцею презентували для нашого героя солодощі та смаколики до чаю та кави. Адже так хочеться зігріти наших захисників, щоб сили їх не покидали! На завершення зустрічі шкільна родина подякувала герою за мужність, патріотизм та любов до рідної землі. Оплесками вдячності проводжали нашого героя та зі словами "Повертайтесь з перемогою" та "Повертайтесь, будь ласка, живим!"

Щиро дякуємо Василю Олександровичу за цю приємну зустріч! Сподіваємось ще неодноразово зустрінемось у стінах рідної школи під мирним, українським небом!

                                     

Переглядів: 66 | Додав: crack_brus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz