Вівторок, 23.04.2024, 22:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Гуківський ліцей

Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Головна » Архів новин

Наші колеги продовжують працювати та вдосконалювати свою педагогічну майстерність. Щороку беремо участь у обласному педагогічному конкурсі- виставці "Освіта Хмельниччини на шляхах реформування". Стало доброю традицією у грудні отримувати результати цієї виставки. Цьогоріч нагороди не оминули своїх володарів з нашого ліцею і вчителі в індивідуальних роботах, а також парах та цілим творчим колективом отримали визнання за свої творчі надбання. Тож щиро вітаємо своїх колег із перемогою на конкурсі:

❗Парна робота - Андрущак О.А. та Бірюкова І.В. - ІІ місце

❗Індивідуальні роботи - Лиськова М.Й. - ІІІ місце

Макогон Т.О.- ІІІ місце

❗ ... Читати далі »

Переглядів: 38 | Додав: crack_brus | Дата: 18.12.2023 | Коментарі (0)

Голодомор...Страшна подія на сторінках історії українського народу, яка забрала життя мільйонів невинних людей...У 2023-му році 90-і роковини пам'яті жертв голодоморів припадають на 25 листопада. Цього року ми вдруге вшановуватимемо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, яка супроводжується геноцидними діями росії проти українців. Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, демонструють: жива пам'ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви - вшановані.  24 листопада, у переддень відзначення Дня пам'яті жертв голодомору, у нас, П'ятничанській гімназії та філіях нашого ліцею ми вшановували пам'ять жертв голодомору – трагедії, яка залишила непоправний слід в історії України. Вшанування Дня пам'яті жертв голодомору не лише віддзеркалює нашу повагу до минулого, але і нагадує нам про важливість збереження історичної правди. Це сприяє ... Читати далі »

Переглядів: 31 | Додав: crack_brus | Дата: 27.11.2023 | Коментарі (0)

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День Гідності та Свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.Здобувачі освіти Гуківського ліцею не залишились осторонь. Вони під керівництвом вчителя суспільних дисциплін Макогон Т.О. на уроках - тренінгах, уроках - диспутах, переглядаючи відеоматеріали, зрозуміли чому мільйони українців жертвували своїм життям та здоров'ям, що відстоювали перебуваючи під обстрілами зрадників та злочинців. Зрозуміли, що свобода варта того, щоб за неї боротися! Сподіваємося, що учні завжди пам’ятатимуть Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали та віддають життя заради України та її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

... Читати далі »

Переглядів: 31 | Додав: crack_brus | Дата: 27.11.2023 | Коментарі (0)

Тиждень безпеки у нашому ліцеї добіг до завершення. У всіх наших структурних підрозділах та філіях відбулося чимало цікавих заходів для учнів. Метою було привернення уваги дітей до дотримання правил безпеки у всіх галузях життя. Пожежна безпека, інформаційна, дорожня, особиста безпека, безпека вдома та на вулиці, в школі та при користуванні інтернетом. Усі ці питання діти обговорювали, моделювали ситуації, грали дидактичні ігри, переглядали навчальні відео, створювали пантбуки та пам'ятки, світлофори та багато, багато цікавинок. Насиченим був тиждень безпеки, незважаючи на погоду та інші не надто приємні обставини, але ми вчимося з вірою у краще майбутнє!

      ... Читати далі »

Переглядів: 38 | Додав: crack_brus | Дата: 27.11.2023 | Коментарі (0)

Знання та розуміння правил безпечної поведінки у побуті, природі та довкіллі ми формуємо у дітей з раннього дошкільного віку. Основним завданням для нас являється викликати інтерес до питань безпеки життєдіяльності, формувати у дітей усвідомлене ціннісне ставлення до життя і здоров’я власного та інших людей, дати знання про предмети та явища, життєві ситуації, які можуть становити небезпеку. Ми формуємо елементарні вміння, навички поведінки в небезпечних ситуаціях.

Протягом тижня з 13.11.2023 по 17.11.2023 вихованці структурного підрозділу дошкільної освіти "Малятко" нашого ліцею на заняттях, в процесі образотворчої діяльності, ігор, бесід та вільного спілкування набували знань та вмінь з безпеки життєдіяльності. Все це в комплексі спонукало дітей до пізнання найпростіших способів захисту і порятунку в надзвичайних ситуаціях

Під час проведення Тижня безпеки з вихованцями було проведено: заняття: «Електроприлади – наші помічники, та небезпе ... Читати далі »

Переглядів: 34 | Додав: crack_brus | Дата: 27.11.2023 | Коментарі (0)

Кожна людина заслуговує доброти щодо себе і теплого слухача, що підтримує, якому можна розповісти свої історії. у нашому ліцеї продовжує вирувати науково-методичне життя, так 31 жовтня на базі П'ятничанської гімназії відбувся навчально-практичний тренінг для педагогів ЗДО Гуківської ТГ на тему "Ляльки з особистими історіями. Методика соціального та психоемоційного розвитку дитини". Досвідом своєї роботи ділилася Кирик Наталія Вікторівна вихователька та методистка початкової школи №11 Бучанської міської ради Київської області. Спочатку відбулося цікаве привітання, знайомство з учасниками, вправа "Ідентифікація" а також інтерактивна гра "Зустріч з лялькою персоною". Наталія Вікторівна презентувала методику Даніеля Ковача з Угорщини, тренера міжнародної асоціації "Крок за кроком" та розкрила особливості застосування ляльки-персони, як інструмента для роботи педагога в сфері психоемоційного розвитку дитини. Сучасний та інноваційний підхід, вис ... Читати далі »

Переглядів: 34 | Додав: crack_brus | Дата: 27.11.2023 | Коментарі (0)

Говорити про булінг з дітьми важливо з кількох причин. По-перше, це допомагає усвідомити дітям наслідки своїх дій та вчить їх взаємно поважати та розуміти інших. Крім того, обговорення булінгу створює відкрите середовище, де діти відчувають підтримку та розуміння і знають, що можуть звертатися за допомогою, якщо стикаються з подібними ситуаціями. Наш ліцей успішно провів серію заходів з метою протидії булінгу серед учнів. Протягом останнього тижня ми організували різноманітні тренінги, лекції та дискусії, відверті розмови тощо. Ліцей та усі його філії створили план реалізації заходів з протидії булінгу, який втілили у життя з метою ознайомити учнів з цією проблемою та разом знайти шляхи її вирішення.

Ці заходи допомагають учням розуміти важливість поважного ставлення один до одного та сприяють створенню здорового середовища, де кожен може відчувати себе комфортно та безпечно. Дякуємо педагогічним колективам нашого ліцею та його філій за змістовні та цікаві заходи і сприяння ... Читати далі »

Переглядів: 33 | Додав: crack_brus | Дата: 29.10.2023 | Коментарі (0)

Українська мова - одна з найбагатших та наймилозвучніших мов світу. Вона походить від єдиного праслов’янського кореня. Формуватися українська мова почала у VI столітті, цей процес тривав до XVI століття.

27 жовтня, у п'ятницю, ми відзначаємо День української писемності та мови. Наш ліцей разом з усіма його філіями сьогодні загомоніли гімном українській мові, защебетали фразеологізмами, синонімами, антонімами та іншими цікавими засобами спілкування. Адже наша мова надзвичайна, вона наша рідна, солов'їна. У молодших школярів відбулися цікавинки- вікторини про мову, а наші старші учні приєдналися до написання Всеукраїнського диктанту єдності, адже це стало доброю традицією у нашому ліцеї. Також зазвичай у цей день розпочинається конкурс знавців української мови імені Петра Яцика. Кращі з кращих зібралися позмагатися, хто більш досконало володіє знаннями з української мови. Сподіваємось на гарні результати не тільки у нашій громаді, але й на обласному етапі конкурс ... Читати далі »

Переглядів: 46 | Додав: crack_brus | Дата: 29.10.2023 | Коментарі (0)

Цього року на першу неділю жовтня припадає чимало свят. Минулий тиждень наші учні присвятили відзначенню Дня Захисників України, який цього року припадає на 1 жовтня. У 11 та 8 класах відбулися благодійні ярмарки продовжуючи збір коштів на автомобіль для фронту, всі інші учні долучилися також своїми донатами. Члени природничих гуртків "Біологія тварин" і "Біологія людини", учні 6 та 11 класів виготовили листівки- привітання для наших Захисників та Захисниць, які ми обов'язково передамо з подарунками на фронт. Крім того, у кожному класі провели години спілкування присвячені нашим захисникам та історії боротьби українського народу за незалежність і свободу. У четвер вся шкільна родина відвідала меморіал пам'яті загиблих героїв нашої громади, вшанували їх хвилиною мовчання та здійснили покладання квітів до освяченого місця пам'яті наших захисників. Завершили захід співаючи український гімн. Також цього тижня відбулася зустріч із Захисником, батьком наших ... Читати далі »

Переглядів: 40 | Додав: crack_brus | Дата: 04.10.2023 | Коментарі (0)

Співпраця школи з ювенальною поліцією має важливе значення з кількох причин:

1. Запобігання правопорушенням. Співпраця дозволяє школам та поліції виявляти ризиковані ситуації та осіб серед учнів заздалегідь, спрямовуючи їх на профілактичні заходи, які можуть запобігти майбутнім правопорушенням.

2. Підтримка дітей. Важливо забезпечити дітей безпекою та підтримкою. Співпраця з ювенальною поліцією дозволяє вчасно реагувати на проблеми, які можуть впливати на психічне і фізичне здоров'я дітей.

3. Освіта та усвідомлення. Робота ювенальної поліції у співпраці зі школами може сприяти підвищенню свідомості учнів про правопорушення та їх наслідки, що сприяє створенню безпечнішого оточення.

4.Виховання громадянськості. Ця співпраця також допомагає виховувати громадянські якості у молодого покоління та показує їм важливість дотримання закону та взаємодії з правоохоронними органами.

5. Реагування на кризові ситуації. У разі кр ... Читати далі »

Переглядів: 43 | Додав: crack_brus | Дата: 04.10.2023 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 16 17 »
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz